Kde koupit plynovou lahev, bombu nebo flašku s plynem?

Možná jste narazili na tento článek až po pár dlouhých minutách strávených na internetu s hledáním, kde koupit propanovou lahev nebo propan-butanovou lahev? Pokud je tomu tak, u nás jste konečně našli, co jste hledali. Jako jediní na internetu nabízíme prodej plynových lahví s čistým propanem nebo propan-butanem.

Proč se jinak nedají plynové lahve nikde koupit?

Důvodů je několik. Protože je plynová láhev zálohovaný „obal“, přebírá na sebe každá plnící stanice a dodavatel lahví odpovědnost, vzít zpátky a popř. znovu naplnit takto zálohovanou lahev. Všichni, kdo se plněním plynu do lahví zabývají si tak nové lahve nechávají pro sebe, aby mohli případně nahradit lahve od zákazníků, které se k nim dostanou poškozené nebo bez platné tlakové zkoušky atp.

Důvodem nedostatku nových lahví je omezené množství dodaných lahví pro celý trh, protože výrobní kapacity jsou omezené a navíc poměrně svázané legislativou.

Naše společnost má však díky velmi dlouhé působnosti na trhu a nadstandardním vztahům s výrobci lahví a jejich dodavateli velmi silnou pozici a můžeme si tak jako jediní na internetu v ČR dovolit s radostí takové lahve prodávat naplněné i koncovému zákazníkovi. Pro nákup nové plynové lahve zvolte na detailu produktu variantu: NEmám prázdnou láhev na vrácení.