Aktuální informace ke konfliktu na Ukrajině.

Aktuální situace na trhu s plynem, zejména pak s propan-butanem se bohužel promítá i do naší živnosti. Aktuálně děláme vše co můžeme abychom Vám zaručili co nejnižší možnou cenu a především také dostupnost lahví. Pokud tak např. sháníte propanbutanovou bombu v Liberci, prozatím se na nás můžete obrátit a po zakoupení si jí můžete vyzvednout v naší provozovně v Mimoni (prosíme neplést s animovanou pohádkovou postavičkou Mimoňem :-) ). Zároveň zavážíme také velká hlavní města takže pokud potřebujete například plyn na grilování v okolí Prahy: propan-butanová lahev Praha.

Dle informací z našich zdrojů, bude cena, ale i nedostupnost plynu pravděpodobně i nadále růst spolu s tím, jak se bude konflikt na Ukrajině prohlubovat. Pokud tak třeba sháníte propanovou bombu v Mladé Boleslavi, můžete využít našich služeb a i lahev s čistým propanem Vám bezpečně dovezeme až domů.

Plynové lahve prodáváme a dodáváme vždy naplněné přímo od českého dodavatele s originální plombou, naplněnou za všech přísných bezpečnostních i legislativních podmínek. Naše plynové lahve před dodáním vždy projdou kontrolou u dodavatele, ale i u nás, protože kvalita a bezpečnost je při distribuci lahví s propanem i lahví s propan-butanem klíčová.

Naše skladové zásoby aktualizujeme několikrát denně a nestane se Vám tak, že objednáte něco co nebudeme mít reálně skladem.

Bohužel ceny se aktuálně upravují zpravidla několikrát týdne, (zejména směrem nahoru ☹ ), a proto doporučujeme objednat co nejdříve a zajistit si co nejlepší aktuální cenu.